ASTERIA GRIEKS MEDITERRAANS RESTAURANT

ASTERIA GRIEKS MEDITERRAANS RESTAURANT Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 149 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asteria Grieks Mediterraans Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 22:03 Helaas was het eten 50 minuten later dan de aangegeven bezorgtijd. Met kleine kinderen is dat wel lastig. Het eten zelf was heerlijk.
8 mei 2022 om 23:20 het eten was goed alleen ze waren anderhalf uur te laat met de tijd die ik had doorgegeven na zelf te bellen zijden ze dat het druk was en dat het langer gaat duren omdat het Moederdag was
30 apr 2022 om 22:08 Vond het jammer van mijn geld was slecht aan gebrand vlees en veel vet.
30 apr 2022 om 20:16 Ontzettend lekker eten binnen recordtijd bezorgd tijdens de drukste uren van de week.
20 apr 2022 om 21:52 Het eten was heerlijk
19 apr 2022 om 16:09 Top!
17 apr 2022 om 19:53 Extra rijst vergeten
3 apr 2022 om 21:34 Het eten was perfect optijd bezorgd, 10 min voor de aangegeven tijd. Het eten was heel lekker, grote porties en goed warm! Complimenten!
3 apr 2022 om 18:28 Fantastisch! Beste Griek waar we ooit hebben gegeten. Mijn man en ik waren ook helemaal gek van de baklava en hadden spijt dat we maar 1 bakje hadden besteld!
3 apr 2022 om 10:15 Het eten is werkelijk echt heerlijk ! wij hebben nu 2 keer besteld maar echt warm is het niet en dat is wel weer jammer.
13 mrt 2022 om 12:29 Besteld in Uden.. Snel en heerlijk....